Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به ارتقا اپلیکیشین موبایلی سکه همراه پست بانک ایران، تعداد خدمات آن روز به روز در جال توسعه و افزایش می باشد.

به گزارش صدای ایران در راستای ایجاد تنوع خدمات برای هموطنان بویژه کاربران این اپلیکیشین خدماتی نظیر؛ امکان کارت به کارت وجه از کارت های بانک های ملی ، انصار ، ایران زمین ، شهر ،مهر اقتصاد ، دی، اخذ ده گردش آخر حساب، اخذ مانده موجودی حساب، دریافت شماره شبا، پرداخت قبض عوارض شهرداری و قبض راهنمایی و رانندگی، دریافت کمک های نیکوکاری و امور خیریه برای سازمانهای بهزیستی ، کمیته امداد ، هلال احمر، تاپ آپ همراه اول و قفل امنیتی به آن فزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابر این گزارش: با توجه به تکمیل بسترهای خدمت رسانی اپلیکیشین موبایلی سکه همراه پست بانک ایران، خدمات آن روز به روز توسعه یافته و این بانک آماده انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان ها، نهادها، موسسات دولتی و خصوصی برای ارائه خدمات آنان از طریق اپلیکیشین مذکور می باشد.
همچنین پیش از این خدماتی نظیر انتقال وجه از طریق پست بانک کارت به سایر کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب، پرداخت قبوض تلفن همراه، خرید شارژ تلفن همراه، پرداخت قسط مشتریان پست بانک ایران، پرداخت قبوض مصرفی آب، برق، گاز و تلفن و بسیاری از خدمات دیگر در اپلیکیشین مذکور فعال شده است.
گفتنی است: این اپلیکیشین برای سیستم عامل اندروید فعال و لینک دانلود اپلیکیشین مذکور و بروزرسانی آن؛ http://www.boommarket.ir/fa/app/2136 می باشد و برای سیستم عامل ios نیز بزودی فعال می شود.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی از آمادگی ناوگان ملی برای توسعه حمل‌ونقل بار صادراتی به قاره آفریقا خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امیر بیات با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب و ابلاغ سیاست‌های توسعه دریامحور اظهار کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این راستا اقدامات متعدد و وسیعی در راستای توسعه تجارت با کشورهای آفریقایی انجام داده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون خطوط مستقیم و غیرمستقیم کشتیرانی به شرق، شمال و غرب آفریقا فعال ‌است، افزود: در شرق به ویژه کشورهای کنیا، تانزانیا و زنگبار خطوط مستقیم هم اکنون در حال خدمات رسانی به بازرگانان هستند؛ ضمن اینکه در شمال نیز به بنادر کشورهای لیبی، مراکش و الجزایر خطوط مستقیم فعال هستند در غرب آفریقا به سبب حجم کمتر بار از فیدرهای بین‌المللی برای رساندن بار استفاده می‌کنیم.

وی یادآور شد: در کنار ایجاد این خطوط کشتیرانی، دفاتر منطقه‌ای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در کشورهای یادشده، راه‌اندازی شده‌اند که وظیفه آنها ضمن ارائه خدمات به شناورهای کشتیرانی توسعه ارتباطات تجاری بین کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران است.

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی‌ ایران با دعوت از بازرگانان ایرانی برای بهره‌مندی از خدمات یاد شده، تصریح کرد: گروه کشتیرانی هم اکنون با ایجاد شبکه DOOR TO DOOR آمادگی دارد کالای صادراتی را با استفاده از حدود 1500 دستگاه انواع واگن و 150 دستگاه کامیون کشنده خود، از محل تولید تا مقصد نهایی حمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد