Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم گفت: ۱۹۰ روستای استان تحت پوشش ارتباطات هستند که بخش مهمی از این پوشش را اپراتورهای تلفن همراه انجام می‌دهند که از نظر توجیه اقتصادی نیز از وضعیت بهتری برخوردار است.

سیدحسن هانی طبائی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به بارگزاری نسل جدید ارتباطات رادیویی در استان قم اظهار داشت: در حال حاضر دو اپراتور، نسل جدید اینترنت ثابت را در استان تحت پوشش‌دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر مزایای خریدوفروش اینترنتی در کاهش هزینه‌ها افزود: سامانه جدید محصولات یکی از کارهای مهم در فناوری اطلاعات استان است که به‌وسیله آن محصولات سفارشی به‌راحتی قابل رهگیری هستند که حتی امکان عکس نامه‌رسان محصولات نیز در آن دیده‌شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همچنین با اشاره به خدمات پست‌بانک‌ها در روستاهای قم تصریح کرد: درمجموع 50 روستای استان شامل خدمات پست‌بانک هستند که نحوه خدمات‌دهی به آن‌ها متفاوت است، که در برخی از این روستاها باجه‌های مربوط به پست‌بانک و در برخی دیگر نیز کارگزارهای اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور دارند.

هانی طبائی خاطرنشان کرد: متأسفانه بانک‌های خصوصی اراده‌ای برای افتتاح شعبه در روستاها ندارد و تمامی هزینه‌های مربوط به تسهیل درروند خدمات‌رسانی از طریق پست‌بانک‌ها با هزینه وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: 190 روستای استان تحت پوشش ارتباطات هستند که بخش مهمی از این پوشش را اپراتورهای تلفن همراه هستند که ازنظر توجیه اقتصادی نیز از وضعیت بهتری برخوردار هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به ظرفیت‌های فناوری اطلاعات در زمینهٔ اشتغال تأکید کرد: 90 هزار شغل از مجموع 9000 هزار شغلی که باید دولت ایجاد کند در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است که 10 درصد اشتغال آینده کشور را شامل می‌شود که نشان از حساسیت ویژه این عرصه در اقتصاد و رونق تولید دارد.

هانی طبائی ورود در بازارهای نوین در عرصه خریدوفروش اینترنتی را موردتوجه قرارداد و گفت: بسیاری از مشاغل کوچک خانگی را می‌توان با وارد ساختن به خریدوفروش اینترنتی از عرصه محلی و استانی به یک برند کشوری تبدیل کرد که بسیاری از همین مشاغل خرد و کوچک خانگی پس از ورود به این عرصه درآمدهای میلیاردی به دست آورده‌اند.

انتهای پیام/

R7854/P41362/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۸۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود